Solestar

højst effektive skoindlæg for racercyklister og mountain bikers

Beklædning

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

DE INNOVATIVE CARBON SPORTSSÅLER FRA SOLESTAR
Med deres såler ønsker Solestar at bring rytter og sportstilbehør tættere sammen. Den patenteret stabiliseringsværdi af den højteknologiske carbon sål optimere positionen af foden, stabiliserer og retter eventuelle fejlstillinger. Den tilbyder også en mere effektiv transformation af kræften. Dette maksimerer ikke kun rytterens præstation, men hjælper også mod en fejlagtig placering af foden. Selvom der allerede for lang tid siden var special sportssåler for atleter, var Solestar den første virksomhed der optimerede sålerne til cykling.

Ingen fødder er ens, dog er den position som transformerer den største kraft og beskyttelse af leddene altid den samme: den neutrale nul-position. Med Solestar såler har været brugt af forskellige fødder, og alle fødderne viser en stabil base og den bedste kropsstatistik.

Det innovative og sofistikerede koncept var udviklet i Berlin, hvor de forsat bliver videreudviklet. Ydermere er sålerne lavet i Tyskland for at garanterer en meget høj kvalitetsstandard. Sålerne passer i alle skomodeller og er tilgængelige i alle skostørrelser.

Udover sålerne til landevejscykling tilbyder Solestar også såler, som er specielt designet til at imødekomme de specielle krav der er for mountain bikers. Sammenlignet med racersålerne har de en tykkere polstring og er modstandsdygtig over for hop i farligt terræn. Takket være deres generelle højere modstandskraft. De højteknologiske såler optimerer fodens position på en behagelig måde, sikre en mere sund og fornøjelig tilgang til sport!