SIXTUS
CARE FOR YOUR SKIN BEFORE AND AFTER SPORTS

At pleje sin hud er en del af en sund livsstil. Denne pleje er især vigtig for atleter, som holder af at være aktiv i naturen. For virksomheden Sixtus fra Schliersee i Bayern har pleje og genopbyggelse af stressede hud med creme, lotions og olie med naturlige ingredienser været deres mission i mere end 80 år.

Særlige udvalgte naturlige alpinurter, essentielle olier, aften kodriverolie og Allantoin - Denne patenterede opskrift danner basis for Sixtus kvalitetsplejeprodukter. Alpinurterne er valgt ud fra den planlagte anvendelse og hudtype; de essentielle olier er udvundet fra ubehandlede blomster, blade og rødder. De har ikke kun helbredende effekt, men giver også cremerne en vidunderlig duft. Linolsyre er et værdiskabende element i aftenkodriverolien, da det øger hudens elasticitet og reducere dannelsen af rynker i ansigtet. Allantoin er et ekstrakt, som er lavet af kulsukkerrødder og hjælper mod irriteret hud, og øger genopbyggelsen af celler.

Mange af de værdiskabende alpinske urter gror for det meste lige uden for Sixtus’ fabriksdør. Andre nødvendige koncentrater kommer langvejs fra, såsom grannål olien eller lavendler fra middelhavets lande. Alle råvarer er testet rene i husets laboratorie, før de bliver behandlet forsvarligt på en god måde.

Mange års kvalitet: Siden 1952 har Sixtus været leverandør til det tyske olympiske hold med helbredende ekstrakter. Sixtus er især engageret i cykling, og har allerede tilbudt utallige atleter et helbredende middel i flere år.

Århundrede gammelt kendskab til helbredelseskræft bag urter er brugt til udviklingen af 100% neutrale Sixtus produkter kombineret med moderne produktionsteknologi. Til sammen med en kvalitetsgaranti tilbyder alle produkterne, den bedste pleje af en atlets ikke-plejet hud.