Shock Absorber
UANSET OM DU ER TIL JOGGING ELLER CYKLING - SHOCK ABSORBER ER SPORTS-BHer FOR AKTIVE KVINDER OVERALT I VERDEN!

Shock Absorber kombinerer, hvad mange kvinder ønsker under sport: Højteknologiske materialer, ergonomisk pasform, og den allerbedste støtte. Der er tre forskellige niveauer af støtte til rådighed. Desuden gør et trendy feminint look denne sports-bh til det ideelle valg til næsten enhver sportsaktivitet.

Bevægelse er nøglen til en sund krop. Imidlertid kan for meget bevægelse i nogle områder af kroppen føre til lige det modsatte, smerte og et anstrengt og væv der føles overstrakt. For at imødegå disse negative virkninger og tilbyde kvinder en sports-bh, der opfylder moderne ergonomiske standarder, blev Shock Absorber udviklet i 1994. Det blev udviklet af et team af læger, aktive kvindelige atleter og specialister fra tekstilsektoren, støttet af universitetet af Edinburgh.

Shock absorbers hovedopgave kan man allerede udlede af deres navn: Det er bevist, at sportsbørster fra Shock Absorber reducerer brystbevægelsen med op til 78%. I de følgende år har Shock Absorber udført yderligere kliniske tests og har blandt andet brugt den første 3D-brystbevægelsessensor for at endnu bedre at imødekomme kravene til forskellige sportsgrene.

Shock Absorber bh’er leveres med et blødt og elastisk underbånd, som garanterer særlig høj komfort. Stor opmærksomhed blev selvfølgelig også givet til selve skålene, deres konstruktion af flere stykker materiale med sømløse indlæg giver også en behagelig komfort bæres. Bredt polstrede og justerbare stropper samt en gelpolstret ryglukning sikrer en perfekt pasform rundt om kroppen.

Udvalget af Shock Absorbers omfatter forskellige stress- og dæmpningsniveauer. Det brede udvalg af farver og stilarter samt et udvalg fra A til G skåle sørger for, at næsten alle kvinder finder deres ideelle sports støtte. De åndbare bh’er fra Shock Absorber står også ud med deres udseende med et stort udvalg af moderne farver og tilbydes i klassisk form eller som V-hals.