Reverse

MTB Gravity dele, der møder de højeste krav til kvalitet

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

88 Søgeresultater

De holdbare komponenter fra Reverse føler sig nærmest hjemme på sporet
Reverse Components tilbyder en bred vifte af cykeldele i høj kvalitet til alle discipliner, lige fra XC til Downhill men med et særligt fokus på Gravity. Ønsket om at producere produkter du kan stole på, driver medarbejderne fra firmaet igennem deres egen passion for alle grene af MTB sporten.

Holdbare produkter er ikke kun lavet for, at du skal føle dig godt tilpas på din cykel - de er også særligt vigtige for din sikkerhed og dit helbred når du udsættes for den belastning der er typisk for Freeride, Dirt og Downhill disciplinerne. Alle styr og frempinde fra Reverse gennemgår en særlig stresstest, hvor de udsættes for et stort pres således at de kan bestå EFBe’s standarder for MTB Gravity. Før en prototype sættes i produktion, bliver de altså testet gennemgående for din sikkerhed.

I mere end 10 år har Reverse udviklet og testet deres produkter både igennem grundige laboratorietests, men også på rytternes cykler til større konkurrencer. For at få den bedste inspiration og feedback arbejder Reverse tæt sammen med deres Factory Racing Team, der både består af nationale og internationale professionelle atleter.

I produktlinjen kan du både finde frempinde, headsets, grips, sadler, saddelpinde, klinger, chain guides og kranksæt såvel som et stort antal styr og pedaler. Reverse tilbyder kort sagt alle de komponenter du har brug for til alle grene af MTB sporten.

Da en Gravity cykel ikke længere behøver kun at være sort, begynder flere og flere ryttere at få deres cykler i andre farver. Disse krav møder firmaet ved at de fleste af komponenter findes i en række anodiserede farver, således at rytteren selv kan cyklen det sidste touch.

Lige fra starten har Reverse holdt sig tæt på sporet, hvor du også er! Det er ryttere der ejer firmaet, der nærmest fødtes ude på sporet og i dag leverer Reverse MTB komponenter med en historie du kan forholde dig til; holdbare, stilfulde og fabrikeret med den samme passion som du besidder.