•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

QUAD LOCK
Den sikre og robuste fiksering af din smartphone på din cykel

Leder du efter det perfekte smartphone mount til din cykel?
Det hele begyndte med en iPhone og en flytning. Da Chris Peters flyttede til Melbourne, brugte han sin mobiltelefon til at finde vej i den nye by. Hvad der ellers fungerede fint i bilen eller til fods, udgjorde store problemer på cyklen. Tager du telefonen ud af lommen? orienterer du dig eller kører du endda med telefonen i den ene hånd og den anden hånd på styret - alt dette var simpelthen for farligt for ham! Der var ingen passende smartphone mount til cyklen, der muliggjorde en sikker fiksering af enheden og ikke var for stor og klodset til styret.
Flere tests med beslag til biler eller med adaptere tilfredsstillede ham heller ikke, fordi disse løsninger ikke var stabile nok eller også var de for store nok til styret på hans cykel. Det var her, at ideen til den første Quad Lock cykelholder til smartphones blev født!

Sikker løsning - det unikke Quad Lock adapter system
Quad Lock-produkterne er en kombination af et smartphone etui og et robust beslag til styret på cyklen. Disse to elementer er forbundet med den unikke Quad Lock-adapter. Halvdelen af den universelle adapter er integreret i telefonetuiet og halvdelen af det i selve beslaget. Med kun få bevægelser kan begge komponenter monteres på cyklen og dermed skabe Quad Lock smartphone mount med sin dokumenterede højekvalitet. På denne måde tilbyder Quad Lock en ukompliceret og diskret løsning til fastgørelse af din mobiltelefon på styret af din cykel. Når din smartphone ikke er monteret på styret på din cykel eller i bilen, fungerer Quad Lock-etui som en glimrende beskyttelse af din smartphone i hverdagen.

En smartphone mount du kan bruge til at udforske veje og stier
Dobbelt-låse-mekanismen kan monteres på få sekunder og sikrer din smartphone på beslaget på styret eller frempinden på din cykel. Fjernelse af smartphonen er lige så let som at fastgøre den. Selv et styrt, vibrationer eller andre ydre påvirkninger vil ikke få enheden til at falde ud af beslaget. Talrige e-mails fra kunder, der har skrevet til de australske grundlæggere viser, hvor ukompliceret og sikkert systemet er. Selv under kollisioner viste beslaget sin lovede høje kvalitet - selv når cykelmonteringen stadig holdt enheden forsvarligt fast for at beskytte rytteren fra løse ting, der måtte flyve omkring ham i til fælde af at uheld. Brugerne af Quad Lock mount er alle enige: Dette produkt er alle pengene værd!

Quad Lock - fra et crowdfunding projekt til en succeshistorie
Chris Peters og hans forretningspartner Rob Ward lancerede Quad Lock-systemet som et crowdfunding-projekt på internettet i 2011. På den måde ønskede de at øge startkapitalen til den første Quad Lock cykelholder til smartphones. Inden for to uger blev finansieringsmålet nået og endog overgået - alle ønskede at udstyre deres cykler med det unikke universelle system! For at kunne klare det store antal henvendelser var det nødvendigt med en webshop til Quad Lock-produkterne. Nu leverer det australske selskab i mere end 4000 byer og over 100 lande verden over. En succeshistorie, der simpelthen fortsætter og fortsætter! Produktsortimentet indeholder nu mere end en let cykelmontering, der er nem at bruge til.