Ottolock

Your bike lock for security on short stops and protection from petty thieves

Cykeludstyr

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Ideen til Ottolock blev født i en kort pause i en café. cyklister bærer normalt ikke en cykellås med sig for at gå ind et sted og få en snack. En U-lås er for tung, en kabellås giver ikke nok sikkerhed til den dyre high-end cykel. I 2014 kom en lille gruppe produktinnovatorer, cykelelskere og tech-geeks sammen for at finde en løsning.

Fra Kickstarter til en verdensomspændende succeshistorie
Uanset om det er en simpelt saks, en boltskærer, isspray eller dirkning - alle cykellåse er grundigt testet i Portland (USA) for at sikre høj sikkerhed. Efter omfattende succesfulde tests blev slutproduktet lanceret: en letvægtslås med robust aluminiumhoved og flere lag af robust stål, Kevlar og en Santoprene-overflade, der er modstandsdygtig over for skæring, lettere end en U-lås og mere sikker end en kabellås. Den rigtige kombination af sikkerhed og lethed i en kompakt størrelse. Denne kloge løsning gik over i historien: I løbet af kort tid opnåede Ottolock fuld finansiering på Kickstarter - og var således klar til produktion.

De populære Ottolock cykellås kan også findes i ROSE online-butikken. Oplev vores sortiment og få dig selv en af de lette lås for at sikre din cykel under korte pauser i en café.