Orthomol
Kosttilskud til sportsbrug

Ideen bag Orthomol opstod på et mødei lufthavnen I München, mellem Dr. Kristian Glagau og kemiker Dr. Hans Dietl, i starten af 1990'erne. I USA var orthomolækylær medicin allered noget der blev forsket i. Hurtigt blev de to fyre enige om, at konceptet med at tilbyde mikronæringsstoffer, i kombinationer der passede forskellige områder, også burde være noget udenfor USA. Orthomol blev etableret, og blev det første firma i Tyskland, der arbejdede med orthomolækulær medicin. Mange år senere, er det som startede med to personer og 140 m2, blevet til 400 ansatte, og de arbejder stadig for at forbedre dit helbred. 

Orthomol fremstiller kosttilskud og ernæring, på baggrund af forskning indefor medicin og kost. For at opnå de højeste kvalitetskrav, produceres alt i Tyskland. Hovedkvarteret ligger i Langenfeld, Nord-Rhein Westphalen. Netop på baggrund af de høje kvalitetsstandarder og de mange års erfaring, har Orthomol været forgænger indenfor orthomolækylær ernæring i mere end 25 år. Orthomol leverer deres produkter i mere end 30 forskellige lande, verden over. Produkterne forbedres og optimeres hver dag,gennem et løbende samarbejdsprogram, med førende eksperter indenfor kost og medicin.


Kosttilskud til sport og hverdag
Sortimentet omfatter kosttilskud, som er beriget med mange vitaminer. Til sportsfolk, er der udviklet særlige produkter; Orthomol Sport, som er særligt henvendt til atleter der træner meget og hårdt. Disse produkter er tilføjet ekstra B-vitaminer, C vitaminer, E vitaminer, magnesium og calcium. Produkterne kan fås som tabletter, kapsler eller i små drikkeklare ampuller.