ONLY HOT
Fire forskellige typer kropsvarmere i topkvalitet, testet af atleter i vintersporten

ONLY HOT mærket ledes af Abanico GmbH siden april 2014. Mærket har base i Olpe, Sauerland og leverer til succesfulde vintersportshold og landshold, som i mange år har nydt godt af ONLY HOT varmeposerne. Proffernes erfaringer bidrager til den videre udvikling af produkterne.

Behagelig varme takket være oxidation
ONLY HOT varmeposerne blev udviklet med den japanske teknologi Mycoal, og giver behagelig varme til kropsområder, der er udsat for kulde. Alle varmere indeholder naturlige stoffer og kan bruges og smides ud uden bekymringer for miljøet. Opvarmningseffekten starter så snart den lufttætte pakke er revet op og jernpulveret i varmeposen udsættes for ilt i luften. Jernpulveret begynder at oxidere og producerer derved varme for din komfort.

Kvalitetsprodukter baseret på professionel erfaring
ONLY HOT fokuserer i samarbejdet med Mycoal især på høje kvalitetsstandarder inden for produktion, forskning og udvikling. Takket være den mangeårige erfaring med professionelle sportsfolk fra vintersporten tilbyder mærket topprodukter i fremragende kvalitet og erklærer herved krig mod kolde fingre, fødder og andre udsatte kropsområder.