ODI
Alt under kontrol!

Der er nøjagtigt fem kontaktpunkter mellem cykel og rytter: En sadel, to pedaler, to greb - det er det, du har brug for til perfekt at styre din cykel i enhver situation. Udtrykket "kontrol" antyder allerede, at håndtagets greb har vigtige opgaver at opfylde. De hjælper dig med præcist at styre din cykel gennem sving, de tilbyder en god føling med cyklen, når du kører ned ad bakke, og de giver dig mulighed for at trække styret og komme ud af sadlen på den næste stigning. Det er helt klart, at grebene skal modstå ekstreme forhold og stå over for nogle hårde udfordringer, især i kategorien mountainbiking.

Siden det californiske firma revolutionerede grebene på BMX-cykler i begyndelsen af 70'erne, kan man i dag ikke forestille sig at cykle uden ODI. Atleter fra alle discipliner arbejder tæt sammen med et stort team af udviklere for yderligere at optimere teknologi og gummiforbindelser eller udvikle helt nye produkter.

Opfindelsen af Lock-On-systemet viser, hvor frugtbart samarbejdet allerede har været i fortiden. Tidligere kunne mountainbikere fortælle dig en ting eller to om altid at glide på grebene. Deres uhåndterlige greb var ikke kun irriterende, men repræsenterede også en potentiel risiko, der ikke må undervurderes. Ved at montere to låseringe i enden af grebene kunne ODI endelig løse dette problem - en milepæl i MTB's historie.

Udviklingsfokus har altid været og - er stadig - på komfortabel håndtering af cyklen i kombination med modstand og holdbarhed. Produkterne fremstilles udelukkende i USA. ODI har bevidst besluttet ikke at outsource produktionen, men at stole på maksimal kvalitet lavet i kendte omgivelser. Derfor er hvert ODI-greb stadig "made in USA"!