•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret

Miljømæssig bevidsthed er smart! vis din passion for cyklig og natur med de stilede tasker lavet af genbrugsmaterialer fra Neomeno.
DESIGNER TASKER BY NEOMENO – LAVET AF GENBRUGT NEOPREN OG INDVENDIGE CYKELSLANGER

Italiensk design er berømt verden over for dets individuelle og kvalitet – Neomeno laver ingen undtagelse. Udover deres umiskendelig ydre, deres indre værdier er også vigtige at bemærke, fordi de kreative tasker fra Turin er håndlavede fra 100 % genbrugsmaterialer. Til dette var genanvendeligt neopren og cykelslanger det perfekte at bruge.

Forbruget af neoprene er beregnet til 300.000 tons pr. år verden over, så den ubetænksomme afskaffelse af det klorbehandlet plastic kan lede til en meget slem forurening af miljøet. Neomeno går ind for en mere bevidst tilgang til brugen af genanvendelige materialer.  

Den ekstraordineret taske indeholder mange brugbare detaljer: en deling med en anden inderlommer fremmer god orden og integrerede magneter sikre en sikker lukning. På denne måde er brugbare detaljer kombineret med et attraktivt design – hvilket fremmer, at de praktiske ting også kan være flotte.

Takket være det brugte materiale er taskerne selvfølgelig ekstreme robuste og deres tidsløse udseende gør dem til en fast følgesvend i mange år. Hvad end du tager den med på shopping, på kontoret eller på en smart restaurant, er den smukke og høj kvalitetstaske fra Neomeno med dens fine figur passende i alle situationer. For at runde kollektionen af producerer Neomeno også små tilbehør som eksempelvis vedhæng til nøgler lavet af stykker fra genanvendelige cykeldæk matchende til virksomhedens øvrige produkter.

Neomeno er et medlem af “Positive Causes”, som er en international organisation af fremtidsorienterede fagmænd, som ønsker at skabe større bevidsthed omkring genanvendelighed og miljø såvel som at støtte kreative talenter og anerkende godt håndværk som en kulturel fordel.

Den innovative virksomhed Neomeno gør neopren til håndlavede elegante og miljøvenlige tasker – og derigennem får industriel skrald et nyt liv.