Nalini

Cykeltøj fremstillet i Italien
Virksomheden Nalini har en meget lang tradition. Det italienske mærke, der er kendt over hele verden for højkvalitets cykeltøj, har over 40 års erfaring. Produktlinien omfatter cykeltrøjer, bukser, bibshorts, cykeltrøjer, langærmede trøjer og jakker til mænd og kvinder. Du kan vælge mellem alle standardstørrelser og farver - lige fra klassisk sort og hvid til trendy sæsonbestemte farver. Alt er perfekt designet til brug på cyklen - for at sikre, at du kan vise dig fra din allerbedste side, og på den bedst mulige måde på cyklen.

Nalini - Cykeltøj udviklet med lidenskab
I mere end 40 år har Nalini produceret højkvalitets cykeltøj til kvinder og mænd. Virksomheden blev grundlagt af de to brødre - og lidenskabelige cykelryttere - Vincenzo og Claudio Mantovani. Deres lidenskab er stadig en massiv drivkraft bag Nalinis succes. Selskabet har til formål at udvikle funktionelt tøj til ambitiøse cykelryttere og løbende - yderligere - forbedre dem. Stærke samarbejdsaftaler med professionelle atleter er også en af grundpillerne i Nalinis filosofi. Brandet genopfinder sig selv konstant uden at miste deres tradition og passion for cykling. Dette kan du tydeligt mærke på kvaliteten af hver cykeltrøje, hver jakke og hvert par bukser du får fat i fra det etablerede italienske mærke.

Nalini -produceret i Italien
Alle beklædningsgenstande er lavet af Nalinis eget stof, udviklet og testet sammen med professionelle atleter. Materialerne er strategisk placeret i forhold til hinanden for at sikre, at cykeltrøjerne giver en perfekt kombination af teknologi, pasform og komfort. Dette giver dig præcis de funktioner, du har brug for til høj ydeevne på cyklen. Hele produktions- og udviklingsprocessen finder sted i Norditalien. Således garanterer Nalini høj kvalitet i deres håndværk. Hver dag gør lidenskabelige medarbejdere deres bedste for løbende at forbedre produkterne yderligere, så du opnår de bedste resultater på din cykel.

Kollektionerne: Sort - Blå - Rød
Nalinis produktsortiment kan opdeles i tre forskellige kategorier: Den sorte etiket, den blå etiket og den røde etiket. Den sorte kollektion er højteknologisk og præstationsorienteret, lavet af materialer af høj kvalitet, tæt pasform og tilbyder innovative teknologier. Den blå kollektion fokuserer mere på stil. Det er inspireret af de nye verdensomspændende cykeltendenser og lavet af tekniske, lette og komfortable materialer. Den Røde Samling er en kombination af komfort, funktionalitet og ydeevne, hvilket gør den perfekt til ambitiøse amatørcyklister såvel som lange ture og daglige pendlerture.

Nalini - Testet af proff
Den høje kvalitet af tøj til både kvinder og mænd fra Nalini overbeviser også profferne verden over. Nalini arbejder selvfølgelig også tæt sammen med professionelle cykelhold. Således nyder varemærket godt af deres erfaringer, når de yderligere forbedrer deres cykeltøj. Takket være en stadigt høj kvalitet i håndværk og høj funktionalitet er Nalini trøjer og bib shorts også det perfekte valg til professionelle og kan findes til cykelløb verden over.