mawaii

Solcreme og kropspleje produkter til aktive atleter - lavet i Berlin!

Cykeludstyr

  • Sort by:

1 Søgeresultater

No products found!

Kropspleje og solplejeprodukter udviklet af sportsfolk til sportsfolk - creme og lotion fra mawaii forbereder din hud til langvarige udendørs sportsaktiviteter på perfekt vis
Firmaet mawaii fra Berlin ved, hvad udendørs atleter har brug for, da grundlæggerne også selv både er udendørs og ekstrem-sports atleter. Som lidenskabelige atleter, der også er tilhængere af et højt aktivitetsniveau i hverdagen, lægger de også stor vægt på den meget miljøvenlige sammensætning af deres produkter. mawaii creme indeholder ingen konserveringsmidler, alkohol, parabener, mineralolier eller miljøfarlige stoffer. Desuden testes de forskellige produkter fra mawaii ikke på dyr. Alle mawaii-produkter er fremstillet i Tyskland og er underlagt regelmæssig kontrol for at sikre den højeste kvalitet.

Når du bruger meget tid i fri luft, bør du tage dig af din hud og beskytte den mod skadelige UV-B og UV-A-stråler. Dette gælder især for atleter, der laver ekstremsport og/eller andre længerevarende aktiviteter. Udover solbeskyttelsen spiller hudpleje også en vigtig rolle, da huden har brug for vitaminer ognæringsstoffer som aloe vera og jojoba. mawaii solcreme er tilpasset atleternes behov, og derfor er de 100% vand- og svedafvisende. Ydermere absorberes de hurtigt og lader huden ånde. Alt afhængig af ydre påvirkninger og hudens individuelle behov kommer firmaets solcreme med forskellige solbeskyttelsesfaktorer. Generelt er de velegnede til enhver hudtype, også til følsom hud, og atleter der måtte lide af forskellige allergier.

Udendørs creme beskytter ikke kun mod UV-A og UV-B-stråler, men også mod ozongas. Ydermere reducerer de også risikoen for kulde, vind og dehydrering af huden til et absolut minimum.

Giv din hud den beskyttelse, den har brug for under sport - med solcreme af mawaii!