LINKA LOCK
Den smarte lås til din cykel

Din cykel bliver smart - og med den også låsen. LINKA startede som et Kickstarter-projekt i Oakland, Californien, i 2015. Inden for meget kort tid blev crowdfunding-målet ikke kun nået, men også overskredet. Mere end 800 tilhængere var imponeret over ideen om en cykellås, der kan styres via en smartphone.

Ikke flere nøgler!
LINKA cykellåse sigter efter at tilbyde særligt høj tyveribeskyttelse til din cykel. Rammelåsene er designet til at tilbyde cyklister mere sikkerhed. Du skal blot trykke på knappen på låsen eller på din smartphone for at lukke den forstærkede 9 mm stålbøjle. Når du nærmer dig din cykel, åbnes låsen på magisk vis. Hvis du ikke har din telefon med dig, kan du blot indtaste din egen 4-cifrede, adgangskode på låsen. På denne måde behøver du ikke længere nogen nøgler.

Tyven har ikke en chance!
Rammelåsen har et integreret tredobbeltl accelerometer, der genkender, når din cykel flyttes, eller når en tyv forsøger at stjæle den. En indbygget 100 dB sirene - som kan sammenlignes med en lastbils lydstyrke - vil få ehver tyv til at tænke en ekstra gang over at stjæle din cykel. Derudover kan accelerometeret også udløse en notifikation til din smartphone, så du ved, at din cykel er i fare.

Smart cykel beskyttelse
Lås og smartphone er i regelmæssig kontakt. Du kan aflæse den aktuelle batteriladning fra din smartphone og se, hvor du har parkeret din cykel og i hvilke områder du ikke bør parkere den. Så det er ikke underligt, at LINKA cykellåse er så populære. Den moderne smarte lås er allerede leveret til 45 lande, og er designet til at tilbyde dig og din cykel øget sikkerhed.