•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Levi’s
Praktisk beklædning til moderne cyklister

Det amerikanske selskab Levi strauss & Co. blev grundlagt i 1853. I dag er Levi’s er en af verdens største tekstilvirksomheder og en global leder inden for fabrikation og distribution af jeans. Producenten lancerede allerede sine første cykelbukser i 1895, et par år efter lanceringen af de ’blue jeans’, der var designet og tiltænkt som robuste arbejdsbukser. Mere end 100 år efter tilbyder selskabet cykelentusiaster produktlinjen Commuter, herunder multifunktionelle produkter i samme gode kvalitet som vi kender til cyklister.

Levi's Commuter - lanceret til cykling
Med Commuter-produktlinjen henvender Levi’s sig specielt til by-cyklister og pendlere. Disse produkter er kendetegnet ved god komfort, tilpasninger der er rettet mod cyklister og en særlig klimakontrol i kombination med det legendariske Levi’s design. Uanset om det er dag eller nat, regn eller solskin - pendlerlinjen er lavet til brug på vejen. Med et behageligt stretch-stof, en høj udskæring, et længere frontpanel, baglommer til sikker transport, 3M reflekterende stropper og et vand- og smudsafvisende materiale, står Commuter produktlinjen for funktionalitet og er specielt skræddersyet til det behov den moderne cyklist kræver.

Levi's Commuter kollektion består af t-shirts, bukser og jakker og passer perfekt til pendlere i begge køn og alle aldre..