KASK
Sikkerhed, kvalitet, funktion og design - Made In Italy

Leder du efter en ny hjelm? Uanset om det handler om landevej, MTB, Triathlon / Time Trial eller Urban - med KASK har du valgt rigtigt, for det er KASKs mission at producere fremragende hjelme, der giver maksimal beskyttelse og komfort.

KASK blev grundlagt i 2004. Virksomheden har specialiseret sig i hjelme og har den højeste ekspertise og kompetence på dette område. Dette er værdsat for eksempel af navnkundige Team Sky, der har hjulpet med at udvikle den sporty og superlette Valegro. Mountainbikere vælger Rex for deres eventyr på sporet og Lifestyle er en stilfuld hjelm til urban cykling. Ikke kun cyklister vælger KASK hjelme til deres sport - de er også meget populære til skiløb, alpinsport og ridning. Alle disse hjelme er kendetegnet af KASKs mission om at bringe markedsførende produkter, der tilbyder den bedste teknologi, maksimal funktionalitet, bedste komfort, højeste sikkerhed og et attraktivt italiensk design.

KASK blev grundlagt i 2004. Virksomheden har specialiseret sig i hjelme og har den højeste ekspertise og kompetence på dette område.

Octo Fit bagmonteringssystem

Octas Fit bagmonteringssystem af KASK er ergonomisk og letvægt. Det har en bred vifte af justeringsmuligheder, der passer til alle hovedformer og størrelser med fuld komfort til følge. Desuden er beslagene designet og raffineret for at give den bedste pasform og støtte. Octo Fit-systemet kan let justeres med en gummibelagt mikroskive.

Made in Italy

KASK's ergonomisk perfekte hjelme, som udelukkende fremstilles i Italien, er designet til at opfylde kravene til topsportsfolk over hele kloden. De garanterer bæreren enestående komfort, selv under ugunstige forhold.