HEY SPORT

Rengøringsmidler, rengøringsmidler og vandtætningsmidler til dit cykeltøj

Beklædning

  • Sort by:

1 Søgeresultater

No products found!

Nordwalde, Tyskland, 1906 - Historien tager sine første spæde skridt. Firmaet Schweizer Effax er grundlagt og producerer sko- og læderplejeprodukter. I dag omfatter sortimentet mange forskellige produkter til tekstilpleje. HEY SPORT er et datterselskab, der har specialiseret sig i plejeprodukter til åndbart og behageligt sportstøj.

HEY SPORT - Rengøring og pleje af højteknologisk tøj
Enkle vaskemidler kan skade de højteknologiske funktioner i moderne sportsbeklædning. Fibre kan miste deres åndbarhed; stoffet er ikke længere vind- og vandtæt osv. For at hjælpe tekstilfibrene med at opretholde deres funktionalitet, tilbyder HEY SPORT et omfattende udvalg af forskellige plejeprodukter, vaskemidler og vandtætningsmidler. På denne måde kan du rengøre dine tekstiler og læderprodukter på en smart måde. Du finder også det rigtige rengøringsmiddel og plejeprodukt til merinould, dun og hjelmpuder.

HEY SPORT - Høj kvalitet og miljøkompatibilitet
Med hensyn til vandtætningsmidler til vaskemaskinen fokuserer HEY SPORT på belægningen af de enkelte fibre. Almindelige produkter forsegler hele overfladen af tekstilerne, så tøjets åndbarhed ikke begrænses i processen. En coating af de enkelte fibre gør tværtimod hver fiber vandafvisende, samtidig med at stoffets åndbarhed bevares. Desuden er HEY SPORT produkter miljøvenlige, da de er bionedbrydelige, ikke indeholder drivmidler og miljøskadelige stoffer, har høj beskyttelse til forskellige hudtyper og kræver mindre vaske takket være en varig effekt.