Fibertec

Hvad der startede som et lille sideprojekt for den ivrige sejler og udendørs-entusiast Guido Augustiniak i 2003, har i årenes løb udviklet sig til et firma, der i dag leverer effektive, innovative og miljøvenlige tekstil- og læderplejemidler, der alle er fremstillet i Tyskland.

Bæredygtighed - igennem kærlighed til udendørs sport
Ved selv at være et passioneret udendørs-menneske, er Fibertecs grundlæggers erklærede mål at fokusere på at bevare natur og naturressourcer. Målet er at holde dit eget fodaftryk på naturen så lille som overhovedet muligt. Brandet har fra starten arbejdet sammen med forskellige leverandører for at få adgang til særligt miljøvenlige og effektive råmaterialer. Alle produkter, flasker, lukninger og etiketter er lavet i Tyskland - kun to ssprayflasker er fyldt i Holland.

Effektive tekstil- og læderplejemidler fremstillet i Tyskland
Fibertec har selv skabt et navn langt ud over Tysklands grænser med sine høje standarder for kvalitet, effektivitet og miljøvenlighed. Brandet stræber efter løbende udvikling og forbedring af produkter og emballage med hensyn til effektivitet og bæredygtighed. Flaskerne er derfor lavet af en 100% genanvendeligt plast. Desuden reducerer forsyningen af genopfyldningsemballager det emballagemateriale der produceres, enormt.

Fibertec - imprægneringsspray og rengøringsmidler til sports- og fritidstøj.
Udvalget fra Fibertec indeholder et stort antal forskellige vaskemidler og imprægneringsspray til tøj og sko der bruges i sport og fritid. I ROSE-butikken finder du en bred vifte af Fibertec-produkter - lad os overbevise dig om de lækre produkter!