Falk
På enhver cykeltur med Navigation fra Falk når du din destination sikkert

Den tyske virksomhed Falk har solgt kort over alle dele af Tyskland siden 1945. I mange år har Falk også tilbudt transportabel navigationsudstyr som viser billist, cyklist og gående vej. Navigationsudstyr af Falk er især et godt valg på ukendte ruter eller på genveje på den sædvanlige rute. Udover hovedgader er der også adskillige cykel, skov, enge og vandrestier vist på navigationsudstyret.

Producenten af cykelnavigationsudstyr, Falk, har forskelligt bærbart navigationsudstyr i deres produktudvalg. Falks højteknologiske navigationsudstyr indeholder den nyeste software og hjælper dig med at finde rejseruter og individuelle ruter på din cykeltur på en brugervenlig måde. Falks ruteplanlægger fungerer ved hjælp af en navigationssoftware med detaljer og funktioner som er nødvendige i bjergene, off-road og på alle ture. Vil du hellere cykle på vejen, på skovstier eller spor: Falk ved præcis hvordan du opnår din planlagte destination. Med Falks mobile navigationsudstyr kan du starte og slutte din cykeltur sikkert.

Falk cykling – din pålidelige og sikre rejsekammerat på enhver cykeltur
Udover en nuværende pålidelig software er Falks bærbare navigationsudstyr også moderne designet. Dens brugervenlighed, størrelse og kvalitet er en populær detalje på det bærbare udstyr.

Elektronisk cykeltilbehør af Falk – højteknologisk navigationsudstyr med praktiske detaljer
Falk tilbyder cyklister et stort udvalg af tilbehør som er udviklet specielt for udendørs brug. Udskiftelige batterier, opladere, montering til styret, tilbehør, stationer til opladning, styr og stel holdere og Falks neoprene og nylons tasker er også er en del af produktudvalget. Falks elektroniske udstyr er passende for korte og ligeledes lange distancer. Detaljerne på navigationsudstyret inkluderer elektronisk kompas, forskellige kort på displayet, personlige rekorder, cykelkort med topografisk data ligeledes planlægning af ruter og print funktioner. For cyklister som elsker at rejse tilbyder navigationseksperten et produktudvalg som vil sikre dig, at du altid vil opnå din forventede destination.