DeFeet
Trendy strømper til cyklister

I en alder af fire år ankom Shane Cooper til USA fra England. Hans far solgte strikkemaskiner. Selv om Shane voksede op med strikkemaskiner omkring sig, var han altid mere interesseret i cykler og musik. Det var først i begyndelsen af 1990'erne, at Shane besluttede at vende sin opmærksomhed helt mod strikning og påbegyndte derved en helt ny måde at strikke sokker på. Sådan blev virksomheden DeFeet International født i 1992.
 
DeFeet - Cykelsokker til den sportsgren, vi elsker
Det tog ikke lang tid, før mange verdens bedste atleter lagde mærke til sokkerne, og i særdeleshed deres høje kvalitet - og de var mildt sagt imponerede! Kendetegnene ved de tidlige designs er tydelige i hele DeFeet-linjen i dag. Elegant, enkel, brugbar og lavet til at hold i mange år. Vel videne, at DeFeet-medarbejderne i North Carolina kender produkterne og producerer dem bedst, besluttede mærket at fortsætte med at fremstille sokkerne i USA og ikke outsource produktionen til udlandet. Dette hjælper med at opnå de aalerhøjeste kvalitetsstandarder. Virksomhedens succes taler sit eget klare sprog - sokkerne bruges af cykelentusiaster og proffer over hele verden.
 
DeFeet - Sokker til cykelentusiaster 
I dag omfatter sortimentet fra DeFeet International et stort udvalg af tekniske og komfortable sokker til sport og dagligt brug. Trendy farver og mønstre garanterer strålende og glade ansigter. DeFeet sokker fås i forskellige længder lige fra usynlige sneaker-sokker til knæ-sokker - der er helt sikkert noget for enhver smag. Lad dig overbevise af DeFeet sokker!