Dartmoor
Fedt Gravity udstyr for højt flyvende

Dartmoor er en polisk producent af kvalitets mountainbike stel og komponenter for især barske forhold. I Gravity-diciplinerne indenfor Mountainbike, herunder Dirt Jump, Slopestyle, Freeride og Downhill handler det blot om adrenalin, kontrol og ikke mindst at have det sjovt.

De stærke, stilede og lette Dartmoor dele afspejler to hovedaspekter af Gravity disiplinerne, hvor det hovedsagligt handler om at mestre hop og forhindringer på en elegant og teknisk måde. Alle komponenterne fra den polske producent er tilgængelige i et vidt omfang af forskellige farver - så du selv kan designe din egen cykel - helt ned til mindste detalje.

De vigtigste komponenter for Dirt Jump og Downhill er pedalerne. De skal sikre et fast greb i meget svære situationer, og bære næsten hele vægten på rytteren gennem et hop.

Ud over dette er Dartmoors dele også vel-designet med et forbløffende øje for detaljerne. Kendskab til kravene for Gravity atleter kommer ikke ud af det blå. Dartmore arbejder tæt sammen med atleterne via sponsorater. Som et ungt firma - og barn af en Dirt Jump scene - er de dybe rødder en vigtig del af firmaets koncept.