cylcoc

High-end produkter til cykelopbevaring og veldesignet cykeltilbehør

Cykeldele

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Filosofien bag mærket Cycloc er at designe produkter, der tillader enhver cykelinteressant at integrere deres cykel med det indvendige rum på en nem og stilfuld måde. Derfor giver brandets vægmonterede cykelopbevaringsprodukter mulighed for elegant og ubesværet cykelopbevaring. Desuden ophøjer de cyklen lidt mere som et nærmest enestående stykke installationskunst end et produkt hvis eneste formål er dens nytteværdi.

Med lanceringen af det første produkt, Solo Mount, i 2006 udløste Cycloc en ændring i, hvordan folk opbevarer deres cykler. Talrige forskellige modeller af cykelopbevaringsprodukter, vægmonteringsholdere og tilbehør har sidenhen yderligere udvidet produktprogrammet.

Baseret i Londons kreative East End, har virksomheden gavn af deres begejstrede medarbejderes konstante entusiasme. De designer alle produkter på fabrikken og fremstiller cykelopbevaringsprodukterne -udelukkende - i Storbritannien. De arbejder konstant på forbedringer på de vægmonterede cykelholdere for at udvikle endnu bedre produkter ved primært at fokusere på kundernes høje krav. Hver eneste ide eller ønske fra kunderne opfordrer virksomheden til yderligere at forbedre deres produkter.

I dag er Cycloc et globalt aktieselskab. Deres enkle og farverige high-end cykelopbevaringsløsninger integrerer cykler perfekt med indvendige rum i boligen.

Oplev vores sortiment af kvalitetsprodukter til vægopbevaring.