•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Contigo
robuste drikkeflasker til sportsentusiaster

Funktionelle og brugervenlige drikkeflasker, der er velegnede til både lange og korte ture: Dette er lige præcis, hvad firmaet er kendt for. Produkterne er i særklasse robuste, nemme at håndtere og tilbyder også et attraktivt design. Contigos produkter er 100% lækage- og dråbesikre, og drikkevarerne forbliver kolde eller varme i lang tid takket være de gode isolerende egenskaber. Disse egenskaber gør flaskerne til perfekte ledsagere til cyklister og sportsentusiaster, der søger flasker af høj kvalitet og ligeså funktionalitet.

Praktiske ledsagere til cykelsport: Flasker til sportscyklister over hele verden
Især til længere ture på din cykel hvad enten det er på landevej eller i terræn, så er regelmæssig hydrering uundværlig for at undgå væskemangel. Drikkeflasken bør optimalt holde cykelrytteren med væske; den skal desuden også være praktisk og lækagesikker. Contigos flasker kombinerer disse tre kriterier på fineste vis. Mundstykkerne, der er integreret i låget, sikrer ikke kun at du kan drikke godt; desuden beskytter Låger mod støv og snavs, når det lukkes, så intet begrænser din adgang til væske, når du kører og pulsen er høj og terrænet måske er ujævnt. Desuden kan drikketuden betjenes let med en hånd - hvilket gør det meget nemt at drikke når som helst og i enhver situation.

Moderne vakuumisolering - høj funktionalitet
De dobbeltvæggede Contigo drikkeflasker er udstyret med en vakuumisolering, så drikkevarens temperatur kan opretholdes i timer. Uanset om i rygsækken eller i en flaskeholder; Med en Contigo drikkeflaske er du altid godt rustet.