Compressport

medicinsk behandlingsprodukter til sportsbrug

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

6 Søgeresultater

COMPRESSPORT er et schweizisk selskab som har produceret sportskomprimeret produkter til sportsrelateret anvendelse siden 2008. Produkterne er 100 % lavet i Europa. Virksomheden har lagt stort fokus på at sikre at de komprimerede sokker, komprimeret støtte, komprimeret armstøtte, triatlon trøjer, triatlon shorts og mange andre produkter er produceret i tæt samarbejde med læger, atleter og producenter med en medicinsk baggrund. Dette er sådan virksomheden ønsker at kunne garanterer dens forbrugere permanent sikkerhed og tillid til virksomhedens brand.   

Sportstøj med komprimeret karakterer
Målet for COMPRESSPORT er at tilbyde så mange forskellige produkter som muligt indenfor branchen, og igen overraske atleter og sports entusiaster med de nyeste teknologier og trends. Det er derfor at yderligere lægstøtter som var udviklet i starten har fået nye versioner i COMPRESSPORT’s produktsortiment eksempel beskyttende armstøttere, performance Line Chipbånd og Pro Racing ankelsokker.

Effektiv støtte før, under og efter træning
COMPRESSPORT har udviklet komprimerede produkter, som er effektive før, under og efter træning og konkurrence. For eksempel, sikre COMPRESSPORT Full 3D DOT komprimerede sukker præstation forbedring under din træning. De yder en god forbindelse mellem sko og fod, forebygger at skoen svupper og gennem deres komprimeringseffekt forbedre oxygen indholdet i blodet. Med denne sok forbedre COMPRESSPORT naturlig anatomisk fornøjelse på de nedre lægmuskler. På samme tid er kraften transporteret og præstationen er forbedret.

COMPRESSPORT bringer den dygtige atlet i front – både til træning, men ligeså vel i hverdagen. Ved at anvende produkterne vil sportsmænd og kvinder være egnet til at træne længere, mere intensivt og holde musklerne regenereret perment.