•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Compex
Øg din styrke og forbedre din restitution med Compex.

Den schweiziske virksomhed Compex har et stort udvalg af forskellige elektroniske stimulatorer til at opnå den bedste træningspræstation. Med 20 års erfaring på området, har produkterne fra Compex leveret en sikker måde at genoptræne, aflaste smertende muskler og generelt optimere din psykiske udholdenhed på.

Forskellige programmer og kategorier gør det muligt for dig at stimulere og tone, træne eller skåne et stort udvalg af muskelgrupper. Du kan også vælge om du enten vil fokuserer på styrke eller udholdenhed.

Effektiviteten af Compex stimulatorer er blevet brugt i kliniske undersøgelser, som viste at udstyret fra Compex endda kan bruges til at forbygge skader. Muscle Intelligence™ teknologien indstiller automatisk stimulationen til brugerens individuelle psykologiske karakter for at fremskaffe den mest effektive elektrostimulation som muligt.

En anden interessant detalje er den miniature mi sensor, som gør stimulatoren passende til versatil brug. Et tæt samarbejde med fysioterapeuter, smertende patienter, fritidsatleter og professionelle atleter hjælper med at videreudvikle produkterne og tilpasse dem til de forskellige brugsforhold. Træningen med Compex kan endda supplerer din standard træning eller endda erstatte dine traditionelle træningstimer.

En specielafdeling af virksomheden som fokuserer på sundhedspleje har en høj brugervenlighed. En trådløs overførsel samt en internetforbindelse af udvalgte produkter tilbyder atleterne talrige muligheder for at bruge enhederne.