COBI
Connected Cykling til alle

Smarte, brugervenlige cykelsystemer og tilbehør
På trods af en stadigt mere digital verden med alle sine muligheder, er cykling stadig primært analogt og når dermed grænserne for dagens digitale livsstil. COBI blev grundlagt med overbevisningen om, at alle cyklister skulle have deres cykel udstyret med digital teknologi til at forbinde deres cykler til den digitale verden.

Visionen: Smarte cykelsystemer til sport og daglig brug
Cyklister bør bruge deres cykel mere effektivt, planlægge og udføre deres ture på en smartere måde, bevare deres præstationsdata og fitnessværdier, nå venner og lytte til deres yndlingsmusik. Desuden lægger COBI stor vægt på at sikre, at smart cykling er sikker, og at hænderne kan blive på styret og øjnene på vejen. COBI-systemet kan bruges intuitivt, styres via smartphone og er kompatibelt med næsten alle cykler.

Fra Kickstarter til toppen af klassen
Efter succesfuldt at have gennemført en af de mest succesrige Kickstarter-kampagner i cykeltilbehørs historien i 2014 og oplevet en stærk støtte fra berømte investorer, har COBI løbende arbejdet med realiseringen af deres vision. Designet og udviklet af COBI GmbH i Tyskland fokuserer det mere på brugeren end på teknologien. COBI ser sig mindre som et cykelfirma, men snarere som et teknologibedrift inden for cykelsektoren.

Design opfylder kvalitet
Holdet arbejder på at skabe og udvikle den bedst mulige oplevelse for brugeren. På den måde fokuserer de også på et godt design. Til udvikling af deres software og hardwareprodukter bruger COBI state-of-the-art teknologier. Selskabet har til formål at tilbyde et smukt, teknisk fremragende produkt, der leverer fremragende softwaretjenester til en overkommelig pris.