CASCO

Europas hjelmproducent

Beklædning

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

8 Søgeresultater

Hjelmspecialisten indenfor cykling
Siden grundlæggelsen i 1989 har den familieejet virksomhed CASCO tilstræbet at producerer høj kvalitets cykelhjelme og sportsbriller i specielle designs – en filosofi som har været succesfuld indtil nu: CASCO er stadigvæk blandt de førende virksomheder når det kommer til udvikling og produktion af høj kvalitets hjelme. Udover det detaljeret design koncept fokuserer CASCO også på sikkerhed, komfort og kvalitet.

Alsidige hjelme til cykelløb og sprint
Med en masse tid og engagement udvikler hjelme specialisten CASCO løsninger, som gør det muligt at bære en så sikker, komfortabel og fleksibel hjelm som muligt. Det er ikke kun vigtigt at hjelmen passer, er komfortabel og sikker, men også at den har en god og effektiv ventilation. CASCO har sat, og sætter stadig, nye trends med CASCO WARP som for første gang blev lanceret i 2014 – en sprinthjelm specielt designet til tidskørsel. 

Special hjelm løsninger til udholdenhed for eksempel triatlon og landevejscykling 
Siden 2009/2010 har CASCO koncentreret sig om at udvikle specialhjelme til udholdende sportsgrene, såsom triatlon og landevejscykling. For disse målgrupper er CASCO’s mål at tilbyde et koncept, som er særligt aerodynamisk til træning og på denne måde gør det muligt for atleterne at opnå fremragende præstationer.

 "Made in Europe" 
CASCO har bevidst valgt at få alle deres produkter produceret I Europa. På denne måde opnår CASCO at sikre en konstant god kvalitet og ideale arbejdsforhold for medarbejderne. CASCO støtter også aktivt vægtsportsgrene og konkurrerende sportsgrene. Mange top atleter stoler på CASCO til Olympiske lege, Verdens mesterskaberne og Europæiske begivenheder om vinteren, cykling eller indenfor ridesporten.