Campagnolo

Banebrydende cykelkomponenter

Cykeldele

  • Sort by:
  • Vis flere filtre less filters

84 Søgeresultater

Siden 1933 har høj kvalitets komponenter for racercykler været fokus for den italienske virksomhed Campagnolo, som er lokaliseret i Vicenza. Campagnolo tilbyder cykelkomponenter, som overbeviser cyklister med deres sofistikerede teknologi, kvalitet og design. På denne måde kan passionerede cyklister og fritidsatleter mærke ånden af virksomhedens grundlægger og rytter Tulli Campagnolo. Hans oplevelser og erfaringer på hans egne cykelture skabte livet for denne virksomhed.

Campagnolo cykeltilbehør – cykelkomponenter af aller højeste kvalitet
Virksomheden Campagnolo cycling tilbyder forventningsfuld cykelrelateret teknologi. Dette indeholder diverse cykelkomponenter, såsom dæk, kæderinge, bremser eller kassetter. Cykeldelene, herunder kæde, headset, kranksæt, bremse kalibre, front gear, indvendige gear osv. er lavet af kvalitetsmaterialer og skiller sig ud med deres exceptionelle kvalitet. På baggrund af kendskaben til de høje krav indenfor cykling er hvert eneste cykeltilbehørsprodukt vurderet op i mod disse krav, og støtter præsentationen for en cykelatlet.

Campagnolo – teknisk basis for cykling
Campagnolo tilhører til især velkendte brands i cykelkomponentsbranchen. Med Campagnolo kan du ikke nøjes med blot at leve med din passion for cykling, men du skal også lave en teknisk basis for den. I fremtiden vil Campagnolo forsætte med at kombinere præcision, funktionallitet og effektivitet i deres produktion af cykelkomponenter.