•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Et godt valg for aktive cyklister: BORN
Born vedligeholdelsesprodukter støtter det fysiske velbefinde før og efter cykling

Den hollandske virksomhed BORN Sportcare BV har udviklet sportsernæring- og plejeprodukter siden 1985, alt fra aktiverende creme til diverse sports- og muskel olier. Især indenfor cykelsport er produkter fra BORN meget populære, fordi deres kropsplejeprodukter er udviklet til brug før, under og efter anstrengende cykelture. På denne måde kan professionelle og ambitiøse fritidscyklister, som belaster deres krop, pleje hver eneste kropszone og alle muskler for at sikre den bedste restitution. Én ting er sikkert: Når du har siddet ret op eller med en krummet ryg i lang tid, har du brug for at restituerede efter en træning med høj intensitet. På samme tid er det vigtigt at holde alle kropszoner – arme, hænder, ben, ryg, nakke og fødder – smidige, så du kan forblive fleksibel i sadlen, når du cykler. Derudover skal dine muskler være bløde, så du kan leverer den bedste præstation. BORN tilbyder forskellige produkter for cyklister. Forsigtigt doserede kropsplejeprodukter, som er henvendt til forskellige tider, forbedre helbredelse, restitution og smidighed, som du kan benytte under træningspas og afhjælpe trætte muskler.

Forberedelse til turen  
I forbindelse med forberedelsen til lange distancer giver det god mening at anvende de rigtige creme eller salver for alle belastede dele af kroppen, for at beskytte dem og opretholde dem smidige i længere tid.  
 
Pulver, crème og olier for restitution efter cykelløb
BORN tilbyder også opvarmningsprodukter for cyklister, som vil sikre sig at kroppen ikke nedkøles på turen. Der er endda også produkter som er passende til situationer hvor der ikke er badefaciliteter efter træning eller konkurrencer: producenten har også kropsplejeprodukter i produktudvalget, som hurtigt forfrisker og giver en ren fornemmelse.