•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Blackroll

Virksomheden Blackroll blev grundlagt i 2007 og har allerede etableret sit ry som et firma, der leverer fremragende sundheds- og massageprodukter. I starten fokuserede firmaet på Blackroll Fascia Releazer som hovedprodukt, men produktudvalget er blevet udvidet med mange andre produkter siden da.

Fascia massage ruller giver dig mulighed for at massere dig selv og dermed forbedre din fleksibilitet, mobilitet og styrke ved at støtte et tidligere forsømt vævsområde, nemlig fasciae (bindevævet omkring musklerne). Blackroll-produkter aktiverer og afspænder dette muskelvæv - og takket være forskellige grader af hårdhed er rullen velegnet til atleter på alle niveauer. Blackroll-produkter er det ideelle supplement til traditionelle behandlingsmetoder, såsom fysioterapi, medicinsk gymnastik / massage, rolfing og osteopati.

Blackroll er baseret på princippet om "Self Myofascial Release" (selvstændig massage), der også ofte refereres til som SMR. Det beskriver en effektiv massageteknik til at løsne muskler og bindevæv.

Blackroll lægger stor vægt på holdbarheden og kvaliteten af deres produkter, som alle er lavet i Tyskland, mens de er 100% genanvendelige og dermed miljøvenlige. De er lugtfrie, vandafvisende, fri for æteriske olier og nemme at rengøre.