BKOOL
Den kompakte multimedia hjemmetræner

En rulletræner som giver de mest realistiske fornemmelser
BKOOL er en teknologisk virksomhed, som tilbyder interaktive løsninger til sport, såsom inddøres trænere og rulletrænere. Med hensyn til cykling har virksomheden udviklet en den moderne simulator og hjemmetræner ved navn BKOOL Pro Home Trainer med integreret simulator. BKOOL Pro er udstyret med den såkaldte ”3D-verden”. Den specielle feature; 3D verdens teknologi gør det muligt for cykelrytteren at cykle hver eneste rute i 3D sammen med andre cyklister, som er forbundet ved simulering fra forskellige lokationer. Derudover kan du selv filme og optage ruter med et kamera, som 3D-verdenen gør muligt, så snart du rører pedalerne.

Træn, del og analysér – funktionerne på BKOOL’s hjemmetræner
BKOOL hjemmetrænere indeholder en simulator, som du kan optage forskellige ruter med, opkalde dem og senere benytte dem i 3D-verdenen. Her har virksomheden forsøgt at udvikle hjemmetrænere med en meget realistisk kørselsfornemmelse, hvor terræn kan opleves, så realistisk som muligt takket være den stigende modstand op til 1200 W. Udover det appellerende design skiller BKOOL sig også ud for deres glidende og stille løb – hvilket sandsynligvis også er gældende for BKOOL Pro modellen.  

Før brug af BKOOL Rulletræner er det nødvendigt at installerer en softwarer på din PC, Mac eller Tablet. BKOOL er tilgængelig i 7 forskellige sprog, herunder Spansk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk og Kinesisk. Derudover sælges produkterne i alle 5 kontinenter.