•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

BiciSupport
Professionelle mekanikerstande med mange forskellige indstillingsmuligheder

Den norditalienske producent BiciSupport har specialiseret sig i udvikling og produktion af teknisk cykelmonteringsudstyr. Siden 1976 har virksomheden produceret reparationsstativer, cykelholdere og mange flere tekniske hjælpemidler.

Variable og alsidige - mekanikerstande og cykelholdere
Både professionelle cykelryttere, teams og hobbymekanikere er afhængige af den specielle og velkendte kvalitet som BiciSupport-produkterne tilbyder. Ikke alene kan de opsættes hurtigt, de er meget stabile og robuste, men de skiller sig også ud med deres individuelle justerings- og indstillingsmuligheder. Uanset om det indebærer en omfattende udskiftning af lejer, en komplet samling af hjul eller et dækskifte: Reparationsstativerne, der er af højeste kvalitet hjælper dig i situationer, hvor du skal foretage en nærmere inspektion af din landevejs-, pendler- eller mountainbike for at ændre individuelle dele eller at foretage en komplet reparation. Den særlige funktion: Når alle reparations- og installationsarbejder er færdige, kan BiciSupport-systemer hurtigt foldes sammen til en meget pladsbesparende enhed, der nemt kan stuves væk på et trangt areal. Derfor er de også meget populære som mobile værksteder.

Kvalitet lavet i Italien: Professionelle reparationsstandere og cykelholdere
BiciSupport-monteringssystemerne af høj kvalitet udvikles og produceres i Italien. Udviklingen af nye produkter er altid baseret på de professionelles krav, mens systemerne frem for alt skal opfylde de praktiske og funktionelle kvalitetsstandarder. Således vil fabrikanten også udvikle professionelle reparationsstandere og cykelholdere, der fremhæver deres funktionalitet, stabilitet og kvalitet i fremtiden.