•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  header.usp-information.5

B-Lite cykeltilbehør
Reflekterende og ’hi-vis’ veste fra b-lite

Reflekterende og ’hi-vis’ veste fra b-lite: Reflekterende cykelprodukter til allround beskyttelse af dig!
Cykeltilbehørsproducenten b-lite tilbyder et stort udvalg af ’hi-vis’ veste og andre cykelprodukter med et meget højt niveau af luminans og refleksionsteknologi til sikker cykling i mørke og i skumringen. Produkterne til cyklister er lavet i henhold til høje sikkerhedsstandarder, så de passer perfekt til trafik og ydermere beskytter dig i farlige situationer om natten. Udviklingen af b-lite "reflekterende tøj" er baseret på de strenge europæiske sikkerhedsforskrifter. Cykeltøj med reflekterende elementer er ideel til daglige ture på cyklen. Med et højt niveau af luminans og refleksionsteknologi direkte på kroppen er mænd, kvinder og børn meget synlige for andre trafikanter, især om natten.

Reflekterende veste fra b-lite: Reflekterende cykelprodukter der tilbyder allround beskyttelse på cykelture
Beskyttende cykeltøj med reflekterende elementer fås i forskellige designs, herunder reflekterende bånd, reflekterende armbånd, reflekterende kraver og reflekterende veste. Disse forskellige reflekterende cykelprodukter tilbyder allround beskyttelse på cykelture under dårlige lysforhold. Med sit reflekterende cykeltøj sikrer cykel tilbehørsproducenten b-lite, at alle cyklister ses straks af bilister! Med sin gule signalfarve tiltrækker b-lite tøj opmærksomhed i de mørke aftetimer. Beskyttelsesbeklædningen til cyklister er lavet af letvægts polyester, tøjet er meget robust og kan bæres direkte på kroppen.

Reflekterende systemer fra b-lite, beskyttelsestøj til cykling med blinkende funktion og lysdioder
Tøjet slid anvendes hovedsageligt direkte på kroppen. Med b-lite reflekterende veste kan cyklister let ses om natten fra store afstande, ligegyldigt om det er foran eller bagfra. b-lite tilbyder også reflektorer, der kommer med en blinkende funktion, med lysdioder og velcro. Takket være den blinkende teknologi øges sikkerhedsniveauet i mørke og skumring, da andre trafikanter igen og igen ser et nyt lysglimt fra brugeren. En funktionel pasform, høj kvalitet og et højt luminansniveau er vigtige kriterier i udviklingen af "reflekterende tøj". Den høje juridiske sikkerhedsstandard er en kvalitetsfunktion hos denne producent af reflekterende beklædning. Takket være signalfarvedesignet er reflekterende veste og ’hi-vis’ veste særligt synlige, når det bliver mørkt udenfor.