•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Arena
til konkurrence og entusiaster

Arena blev grundlagt i 1973 af den passionerede atlet Horst Dassler. Allerede fra begyndelsen var det et mål at lave hurtig, let og holdbar beklædning til både professionelle og amatører. Svømning var fokusområdet i begyndelse, men i dag kan triathleter også finde det bedste udstyr fra mærket med de tre diamanter.

Sportsbeklædning og tilbehør
Produktsortimentet fra Arena dækker alt fra konkurrence til træning, inklusiv tætsiddende, anatomisk tilpassede svømmedragter, toppe, bukser, svømmebriller, badesandaler, tasker og meget mere. Successen for Arena kan tilskrives research, teknisk know-how og en kompromisløs tilgang til kvalitet. Materialer og funktionalitet er særligt tilpasset brugerens behov, f.eks shorts og heldragter med komfortable letvægtspuder, siliconebånd ved benafslutninger som holder vandet ude og forhindrer materialet i at skride.

Dynamik, trends og standarder
Arena var et af de første der udelukkende beskæftigede sig med svømmebeklædning. Det primære fokus for deres research var dengang, og er stadig dynamikken in vandet. Indtil i dag har Arena være trendsættende, og sat nye standarder – også udover svømning. Det er ikke kun forbeholdt ambitiøse triathleter og professionelle svømmere, men også mange fritidsatleter kan drage fordel af Arenas store udvalg af tridragter, svømmetøj og svømmebriller.