AMSPORT SPORTS NUTRITION
Hold øje med præmien!

AMSPORT produkterne blev skabt ud fra Mark Warnecke's personlige ønske om at støtte atleter i forskellige discipliner og med forskellige mål for deres sport. Hans ekspertise og erfaring som læge, ernæringsekspert og vellykket konkurrencepræget atlet, bidrager til hvert enkelt AMSPORT-produkt.

I en alder af 35 år blev Mark Warnecke verdensmester og - på vejen dertil - blev han hjulpet af et aminosyretilskud, han selv udviklede, fordi han ikke fandt noget andet sportsnæringsprodukt, der levede op til forventningerne. Mange konkurrence- atleter anerkendte muligheden for at supplere succesen: AMSPORT-mærket blev født!

Ikke kun cyklister, triatleter, svømmere, rovere samt spillere i den tyske fodboldliga og nationale hold i forskellige discipliner i Tyskland og i udlandet søgte de bedste produkter - ligesom dig.

Lavet til dig: AMSPORT

Restitutionsfasen er ofte undervurderet i sport. Giv din krop med det bedste opsving med højkvalitets protein!

Vidste du, at udholdenhedsudøvere har et højere proteinbehov end styrkeudøvere? Udholdenheds-atleter har brug for omkring 25% mere protein end styrke atleter. AMSPORT High Protein leverer en højkvalitets proteinkombination.

Leder du efter produkter, der er lavet af sportsfolk til sportsfolk? AMSPORT udvikler dem til dig! AMSPORT bruger ikke fri fructose til deres produkter, da der er mange mennesker, der lider af en fructoseintolerance uden at vide det. Gelerne kan indtages uden ekstra væske og indeholder tilsatte aminosyrer.