AMEO

Flyt din grænse

Cykeludstyr

  • Sort by:

0 Søgeresultater

No products found!

Svømning uden grænser - i mange år har dette været visionen hos Mathias Weigner, en specialist i tyske studier. Den entusiastiske svømmers ønske om et åndedrætsapparat, der giver svømmeren frisk luft gennem et åndedrætsrør samtidig med, at den passer perfekt til hovedformen, repræsenterer motivationen bag AMEO. Dette selskab har dog ikke hovedkvarter i et paradis med havudsigt, men i den bayerske by Tutzing nær München, Tyskland.

Med idéen om Powerbreather har det unge bayerske firma blandet sig i svømmernes verden siden 2015. Åndedrætsværktøjet er optimeret til krævende amatører og atleter, og det tillader svømmere, triatleter eller snorklere at koncentrere sig om deres udholdenhed eller tekniktræning takket være sit ukonventionelle og innovative design.

Med åndedrætsapparatet Powerbreather, der løbende er blevet optimeret yderligere i samarbejde med berømte atleter, giver AMEO svømmere en helt ny følelse af frihed i vandet. Produktet er for længst vokset ud af kun at blive anvendt i trange svømmehaller, og derfor bliver Powerbreather mere og mere populær blandt professionelle svømmere - og hjælper dem med at flytte deres grænser.