Airwings cykeludstyr
præstation på en mountainbike

Perfekt energioverførsel med kompromisløse Airwings cykelkomponenter
Airwings udvalg af cykeltilbehør indeholder udskiftelige fjedre i de følgende grader af hårdhed: Blød, mellem, hård og ekstra hård. Niveauet af hårdhed kan tilpasses individuelt for at øge mountain biken’s præstation på grusede stier og nedkørsler fuld af forhindringer. Cykelprodukterne skiller sig ud med deres smarte kombination af affjedring og dæmpning. Med hensyn til tilpasningen af hårdheden kan cyklisten fordelagtigt bruge fjedrene som er skræddersyet til gældende terræn. Airwings produkter kan reducere og endda forebygge rygsmerter. For eksempel bruger Airwings til deres Shock absorption en kombination af nitrogen fyldt med transmissionsolie til at sikre en rygvenlig affjedring og nedbremsning.

Forbedret energioverførsel med kompromisløse cykelkomponenter fra Airwings
I forbindelse med informationssøgning og udvikling har virksomheden Airwings udviklet en lineær kugleleje system. Kuglerne ruller i adskillige løb for at opnå en større kontaktflade, ekstrem slidstyrke og fremragende energioverførsel. Airwings udvikler høj kvalitets affjedrings- og nedbremsningselementer til cykler. Ydermere tilbyder producenten af cykelaffjedringssystemer sofistikerede materialer og komponenter for adskillige slags ekstrem sport, som kan udføres på mountain bike.

Airwings cykelkomponenter til off-road cyklister
Med affjedringselementer i forskellige grader af hårdhed kan du vise de bedste præstationer i downhill og cross cykling, da komponenterne er perfekt egnet til terrænet. En sadel kan kun affjedre stød i et minimalt omfang. Airwings affjedringssaddel er resultatet af intensiv forskning og udvikling: Den kan modvirke smerter ved at reducere størrelsen af stød. Off-road cyklister som bruger Airwings produkter reducerer risikoen for rygskader. Airwings udskiftelige fjedre i blød, mellem og hård tilbyder en optimal tilpasning til din vægt.