3T
Sadler, støddæmpere og vejstykker

Sammenspillet mellem hver enkelt cykeldel
Leverandøreren af hightech cykeltilbehør tilbyder et udvalg af cykelprodukter: cykelstyr, vejstykke, sadler, støddæmpere og greb. Det er samarbejdet mellem hver enkelt cykelkomponent, som i sidste ende resulterer i et fornemt og succesfuldt resultat, takket være det balanceret forhold mellem komponenterne. 3T er en leverandør af høj kvalitet cykeldele, som er brugt i internationale cykelløb verden rundt. 3T hightech cykeltilbehør er resultatet af en høj kvalitets virksomhed, som er opnået igen og igen af et hold af teknologiske eksperter. Professionalisme ikke alle trin af 3T cykeldelenes udvikling er grundlaget for deres høj kvalitets produkter, som er nødt til at sikre en styrke, som kan modstå makismal stress faktorer på et slit sekund.

Hightech cykeltilbehør fra 3T. Grundlaget for din sport
3T styr er blot et eksempel på det gode samarbejde med holdet af ryttere og produktudviklerne i virksomheden. Disse tilbehør er især let vægtige og meget slidstærke takket være at det er Carbon de er lavet af. Dette er med til at sikre en høj stød abservation på udfordrende bjergture. Slangelængden kan blive forkortet til race, mens der garanteres den samme præstationskvalitet. Hightech cykeludstyr som 3T’s styr er specielt designet til udfordringerne ved belastede off-road brug pga. deres materiale, vægt og slidstyrke. Endda en forkortet slangelængde, betjeningskontrol, forlygter eller en computer kan blive vedlagt. Slidstyrke og robusthed danner grundlag for det lange levetid for disse tekniske komponenter.

Cykeltilbehør fra 3T – tekniske komponenter til cyklister
3T sadler er et andet cykeltilbehør, som er udviklet ud fra de høje tekniske krav. Skaftet er lavet af carbon – samtidig er sadlen let vægtet og eftergivende og forebygger alle former for stød fra underlaget. Sadlerne garanterer god stød absorbering på ekstreme ture. Spændebøjlen er ligeledes også et høj teknologisk tilbehør, som også er lavet af carbon. Hældningsvinklen på en saddel fra denne producent kan være præcist bestemt af titanium gevind. Forgaflerne fra leverandøren af hightech cykeltilbehør lever op til de høje kvalitetskrav, og har ligeledes en lav vægt. 3T tilbyder tekniske komponenter for cyklister, som er på udkig efter high-performance og hightech produkter.