Flandriens

Tilbehør til cykelenstusisater

Cykeludstyr

  • Sort by:

1 Søgeresultater

Håndmalede miniaturefigurer fra cyklingens verden
Små cyklister, der går over i store historier og eventyr! Det er den bedste måde at beskrive produkterne fra firmaet Flandriens på. Flandriens ligger i Belgien, hvor cykelentusiasterne tilbyder et imponerende udvalg af håndmalede miniaturecykelryttere. Figurerne er lavet af Zamac, et akronym for modellernes legeringer zink, aluminium, magnesium og kobber. Den perfekte gave til cykelentusiaster og det perfekte valg til din egen kollektion.

Små krigere i cykeltrøje
I Belgien beskriver ordet "Flandrien" en landevejsrytter, der er meget hård. De er ægte krigere, der vil kæmpe til slutningen, give deres bedste og fortsætte selv under de mest ugunstige og ubarmhjertige forhold. I deres håndmalede figurer fanger Flandriens ånden af nådeløs cykelkørsel. En stor souvenir og den perfekte gave til alle cykelfans.

Et stort udvalg af mini cyklister
Udover utallige versioner af moderne og historiske ryttere i forskellige farver, omfatter udvalget også andre cykelstjerner, Tour de France-ryttere samt modeller af ryttere af ProTour. Det omfattende produktsortiment er toppet med teams fra fortiden.