•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Joe's No-Flats
Pålidelig og miljøvenlig – Joe’s No-Flat system er en udfordring for flade dæk

Joe’s No-Flat system er lavet til alle disse cyklister, hvis humør allerede er blevet ødelagt mindst en gang af et hul i dækket på en cykeltur eller under et træningspas. Som næsten alle trekking- og mountain bike ryttere har Joe’s udviklere set frem til den idag, hvor forbrug og upraktiske udskiftninger af dæk ikke længere behøver at være løsningen. Deres selvtættende antipunkterings tætningsmiddel fremmer ukomplicerede og pålidelige beskyttelse mod uventede pitstops.  

Især med moderne sportsdæk, som bliver lettere og tyndere, løbes en øgede risiko for punkteringer. Den nye serie af No-Flat systemet var udviklet specielt til kravene for slangeløse dæk, men nu er deres funktion også egnet til standard dæk med slange. Endda kan store huller op til 6 mm. i diameter blive sikkert lappet med microtætning materialerne fra No-Flats flydende serie. Specielt er deres fokus rettet på miljøvenlig komposition og nultolerance for brug af farlige stoffer såsom ammonium og latex. Ydermere skader tætningsmidlet ikke dækkets rem og efterlader ikke snavs på indersiden. Et tæt samarbejde med professionelle atleter og produktudviklingen med innovativ nanoteknologi sikre en konstant forbedring af produkterne. 

Derudover tilbyder Joe’s også et komplet sæt til konvertering af standard dæk og remme til slangeløse dæk. Fordelene ved disse samlede sæt er en reduceret vægt af den roterende væk og muligheden for at kører med en lavere luftmodstand foruden at løbe en højere risiko for at dækket punkterer.

Ligegyldigt om der er sten på din cykels vej – vil Joe´s No-Flat antipunkteringssystem ikke lade dig blive slået ud!