Vis produkter
En måneds GRATIS returret Håndbyggede cykler fra Tyskland Dansk kundeservice
dkk
dkk
Kurv
  Rose

  Soulriding – Program

   

  03_seite03_soulriding.jpg

  Soulriding betyder at have det sjovt, og at lære nye brugbare tips og tricks samtidig. Enhver som allerede er bekendt med grundlæggende mountainbiking, og som ønsker at forbedre sin teknik i uformelle omgivelser, er velkommen til at deltage. Bobbys workshops i Willingen bike park er målrettet til tour-ryttere og nye freeridere, som gerne vil forbedre deres downhill-præstation. Overvind freeridebanen sammen med Bobby. For øvede freeridere, tilbyder Bobby Soulriding Workshop PRO. I denne workshop prøver rytterne kræfter med downhill-ruten. Det er obligatorisk med full-face hjelm, samt knæ- og armbeskyttelse, i denne workshop.

  Fra nu af er der to trænere! Bobby Root har fået en assistent. Efter Bobbys ulykke i maj, kan han nu afholde sine Soulriding workshops igen. En erfaren og dygtig mountainbiker vil hjælpe med at demonstrere Bobbys forklaringer.

  Vigtig information til alle deltagere i workshops:

  • Maks. 10 deltagere pr. workshop
  • Gratis og aktuel ROSE Bike hvis det ønskes (venligst anmod ved bookning, afhængig af tilgængelighed)
  • 2,5 eller 3,5 (XXL) workshop
  • Hjelm er påkrævet, beskyttelse anbefales og kan lejes på stedet (beskyttelse er obligatorisk på Soulriding Workshop PRO)

  Workshop’en starter den første dag kl 11, efter check-in på hotellet, og slutter den sidste dag kl. 16. Først gennemgås programmet. Bobby viser herefter det optimale set-up for affjedringen, og kontrollerer cyklen sammen med dig. Efter opvarmningen følger de første teknik- og balanceøvelser, og du vil komme ud på freeride-banen. Om aftenen kan du møde de andre deltagere til aftensmaden i udvalgte restauranter i Willingen (ikke inkluderet i prisen).

  Rejsen arrangeres af deltageren selv. Hvis du ønsker at booke overnatningen længere end workshop’en, venligst oplys dette ved booking.

  Læs mere om datoer og priser her.

   
     indlæs kort
  'indlæs kort