Vis produkter
GRATIS returservice Håndbyggede cykler fra Tyskland Dansk kundeservice
dkk
dkk
Kurv
  Rose

  Vores testcentre

  Test vores cykler! 


  Testcenter

  Testcenter Hochsauerland:

  I samarbejde med vores partner BikePension Schröder og Hotel Hochheide, tilbyder vi en testflåde i Willingen. Oplev Hochsauerland på en af vores nyeste cykler. Mere information findes på wandern-und-biken.de og hochheide.com


  Testcenter Oberharz:

  Vores partner Waldhotel Untermühle har de nyeste ROSE cykler til din rådighed. Du kan teste dem i 4 bike parks eller på de 1200km MTB-spor. Mere information findes på mountainbike-hotel-harz.de.


  Testcenter Vaujany
  :

  Vores testcenter er placeret i den ilylliske landsby Vaujany i de Franske Alper. Test vores ROSE cykler på stedet, i en bike park, eller på en af de mest udfordrende ruter i området: Alpe d'Huez. Og hvad mere er, den legendariske Megavalanche finder sted lige i nærheden. Så om du har brug for krævende opkørsler på racercyklen, eller tekniske downhillruter på mountainbike, så har regionen omkring Vaujany alt hvad du behøver, til din næste ferie med cyklen. ROSE testcykler (racercykler og mountainbikes), og et lille showroom, findes i Vaujany centrum. Mere information findes på vaujany.com


  Testcenter Lake Como:

  Kom selv og se vores racercykler og mountainbikes i ROSE Service Center i Italien, nord for Lago di Como. Lav en aftale om at teste din næste cykel på fantastiske spor med udsigt til søen. Yderligere information hos: sergio@rosebikes.it eller +393383305116.


  Testcenter South Tyrol

  Vores partner, Hotel Tyrol, ligger i den smukke region Syd Tyrol tæt ved Meran. Dette wellness hotel kan tilbyde alt hvad et cykelhjerte ønsker. Test vores nye mountainbikes på nogle fantastiske spor.


  BIKE FRIENDS SCHON, MALLORCA:
  Ingen anden ø tilbyder bedre forhold til at cykle. Cykeludlejningen er åben fra begyndelsen af maj til slutningen af oktober. Klik her for yderligere information.


  TESTCENTER MARIA ALM, ØSTRIG:
  Kør på en ROSE på Hochkönig. Hotel Eder ligger i hjertet af alperne ved Maria Alm. Alt hvad en cykelentusiast kan ønske sig ligger i byens centrum. Oplev varierede spor med en ROSE cykel og bliv imponeret af det idylliske miljø omkring Hochkönig. Det moderne 4-stjernede Hotel Eder er et ideelt udgangspunkt for cykling, afslapning og wellness. Klik her for yderligere information.


   
     indlæs kort
  'indlæs kort