Vis produkter
GRATIS returservice Håndbyggede cykler fra Tyskland Dansk kundeservice
dkk
dkk
Kurv
  Rose

  En passion for udvikling

  ROSE – ægte teamwork 


  Vores mål er at bygge top-cykler. Adskillige test har vist at ROSE cykler er blandt de bedste i verden. Vores cykler sætter standarden.

  Vi har indført betydelige innovationer, som f.eks. indvendig kabelføring, press-fit kranksæt og særligt optimerede rørformer i mange år. Den usædvanlige stivhed i vores rammer er en af grundene til at ROSE cykler har været blandt de førende på top-10 listen over internationale testvindere i årevis.

  Vore ingeniører er selv cykelryttere, og bruger meget af deres fritid i sadlen. Siden 2011 har Jürgen Telahr været i spidsen for udviklingen, og det tekniske design af landevejs-, triathlon- og trekkingcykler, samt e-bikes. Og som født og opvokset i Bocholt, så har han den rette baggrund for jobbet: "Som født i Bocholt, lærer man at cykle før man kan gå", siger han.

  Vores ingeniørteam blev udvidet i 2013. De to mountainbike entusiaster Max Sistenich og Christoph Krüppel er nu ansvarlige for mountainbikes. Hver dag behandler de hardtails, full-suspension, 26”, 29” eller 650b – hvilken som helst cykel som passer til cross country, all-mountain, endoro eller freeride.

  Max Sistenich fik sine første cykeloplevelser på BMX-siden da han var kun 8 år gammel. ”Jeg fik min første mountainbike i 1990 og havde det rigtig sjovt på den.” Siger Max Sistenich, som gjorde sin hobby til sit levebrød. Hans kærlighed til cykler og hans fascination af teknologi, ledte ham ind på sporet til cykeldesign. Christoph Krüppel er også glad for at være en del af ROSE teamet: ”Jeg er heldig med at kunne kombinere mit arbejde med min hobby, og designe nye cykler i et team af cykel-nørder.”

  Sammen med vore teams af professionelle ryttere, som giver masser af brugbar feedback, specialdesigner vi rammerne til det ønskede formål. ”Og sådan skal det være. Professionelle sportsfolk bruger meget tid i sadlen, så deres tilbagemeldinger er vigtig information for os,” forklarer Christoph Krüppel. Vi koncentrerer os ikke kun om tekniske data, så som vægt og stivhed, vi fokuserer også på køredynamik og moderne linjer i vores rammer.

  Vores samarbejde med Bocholt Tekniske Universitet, under ledelse af Prof.Dr.-Ing. Kerstiens og Prof.Dr.-Ing. Nisch er et andet vigtigt aspekt i vores arbejde. De behandler emner som at optimere layoutet i carbon rammer, udvikling af e-bikes og en holistisk undersøgelse af rammens opførsel på full-suspension cykler. Dette samarbejde giver os mulighed for at kombinere vores egen årelange erfaring med rammedesign, med ekspertviden indenfor brugen af de mest moderne materialer og teknikker. Den seneste research og udvikling, kan så blive implementeret omgående. Resultatet er rammer og koncepter som tager det bedste fra videnskaben og praktisk design.

   
     indlæs kort
  'indlæs kort