Vis produkter
GRATIS returservice Håndbyggede cykler fra Tyskland Dansk kundeservice
dkk
dkk
Kurv
  Rose

  ROSE SHOWROOM DANMARK

   


  ROSE Bikes Danmark showroomet er placeret på det naturskønne Djursland, på Hovedvej 21, kun ca. 30 minutters kørsel fra Århus, eller 20 minutter fra Randers. Der er rig mulighed for at teste cykler i det kuperede landskab, mere eller mindre lige uden for døren. 

  Her har du mulighed for at se og røre ved cyklerne, før du køber. Vi har et udvalg af de mest gængse modeller og størrelse, fra programmet. Udvalget skifter løbende igennem sæsonen, så vi altid har det nyeste hjemme, til at vise frem. Vil du vide om en bestemt model kan ses, eller prøves, så ring på +45 3072 2202, eller skriv en mail til soren.langdahl@rosebikes.dk, så kan vi aftale tidspunkt for et besøg. 

  Showroomet er åbent efter aftale, så kun DU bliver betjent i det afsatte tidsrum. Det giver dig tid til, at stille alle de spørgsmål, du brænder for at få svar på. Det betyder også at du kan besøge showroomet om aftenen, eller i weekenden, alt efter hvad der passer dig bedst. 

  Er du i tvivl om noget, omkring størrelse, valg af komponenter eller lignende, så kan vi hjælpe med råd og vejledning, så du får din helt personlige drømmecykel. 

  Åbningstider:

  Der er kun åbent efter aftale, hvilket giver mulighed for at besøge showroomet når det passer dig. Også om aftenen eller i weekenden.


   Adresse:

  ROSE Showroom Danmark
  Randersvej 67,
  8544 Mørke

  Kontakt:

  Søren Langdahl
  3072 2202
   
     indlæs kort
  'indlæs kort