GARMIN EDGE 130
Viser vejen

Lille men kraftfuld! Den helt nye Garmin Edge 130 gemmer på flere smarte løsninger, end man umiddelbart skulle tro. Displayet på 1,8" kan læses i sollys – og med en vægt på kun 33 gram, er computeren en rigtig letvægter. Men tag ikke fejl af det kompakte design på Edge 130!

Udover at vise din fart, distance og højdemeter, leverer Garmin Edge 130 enestående satelitforbindelse, selv i skove, med GPS, GLONASS and Galileo. Den sikrer pålidelig navigation til dit mål, med vejviseren der fortæller hvornår du skal dreje - på vejen, på sporet, eller i byen.

Når den parres med din smartphone, får du notifikationer på skærmen om opkald, SMS beskeder og aftaler - selv vejrudsigten!

Cykelcomputeren kan kombineres med Varia produkterne, så som lys og radar til advarsel i trafikken. Den kan endda bruges sammen med wattmålere, som eksempelvis Vector 3, så du kan konkurrere på Strava mod andre.

Den nye Garmin Edge 130 findes i et MTB bundle, som inkluderer en ekstra holder, fjernbetjening og et siliconecover, og i et Performance Bundl som inkluderer pulsmåler.