•  Mere end 50,000 varer på lager
  •  GRATIS returservice (for alle EU lande)
  •  Dansk kundeservice
  •  30-dages returret
  •  Monteret i Tyskland

Cykel Cross

Cykel Cross


Crossbike perfekt til alt terræn

KRYDS LANDSKABET MED CYCLOCROSS

Denne serie af cycler har mange navne: Cyclocrosser, cyclocross bike and crossbike, men det er ligegyldigt hvad de bliver kaldt, de kan alle krydse off-road terrænet lige så hurtigt som en landevejscykel. På grund af den populære trend for fitness forsætter interessen for crossbikes i opadgående retning. Spred udover Europas racebaner jubler tusindevis af ryttere over snavs og muder. ROSE har bygget Cyclocrossers på højeste niveau i mange år. ROSE Bikes har testet opmod de hårdeste standarder i utallige race og disse erfaringer hjælper med udviklingen af nye cykler.

Men crossbikes er også i deres rette element udenfor skoven. De betager vejen, cykelstien og grusstierne uden form for besvær. Desuden tilbyder de et enormt bredt udvalg af applikationer og fungere som perfekt træningsudstyr til fitness entusiaster og amatør cyklister. Vores udfordring var at kombinere det bedste fra to vidt forskellige verdener. Komponenterne som er brugt til at bygge ROSE cyclocross cykler lever op til den robusthed, som er veletableret på markedet for mountain bikes. I forlængelse af at mestre det varierede terræn for cyclocross er detaljerne nødt til at være forsigtigt og korrekt koordineret på hver cykel. Stel med en meget sporty geometri specielt udviklet af ROSE til denne applikation. Robuste hjul med et tyndt crossdæk – dæk med et stærk men hurtig profil og andre udvalgte komponenter gør hver enkelt model til alsigdig og hele-vejen-rundt hamonisk cyclocrosser.

En af mountainbikes hoved påvirkninger er det stigende brug af skivebremser på crossbikes. Det er en udvikling, som vi selvfølgelig støtter op om, og har overført til vores cykler. Stærk bremse præstation og bedre slidstyrke i våde forhold har gjort dem overlegen til konvintional fælgbremser i terræn. De vejer heller ingen ting. Ligegyldigt om det er naturelskere, øvede atleter eller nysgerrige nybegyndere er cyclocross cykler en fantastisk måde at udleve passioner der er så forskellige som selve sporten.