Continental Grand Prix 5000
Kongen er død, længe leve Kongen!

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Grand Prix 4000 S II’s herskab er kommet til en ende – Continental stopper produktet af det voldsomt populære dæk, selvom det stadig er en referencemodel, I cykelverdenen. I stedet har gummi-specialisten Continental besluttet omgående at lancere en efterfølger I Continental Grand Prix 5000 – og I en tubeless ready udgave!

Indtil nu, har den tyske dækproducent ikke haft noget tubeless ready dæk i sortimentet. Udover det klassiske foldedæk Grand Prix 5000, som en forbedret udgave, følger Continental nu efter med en tubeless version, Gran Prix 5000 TL, og bekræfter firmaets ambition, om at være blandt de førende producenter af landevejsdæk på øverste hylde.

Simply Better

Rullemodstand, punkteringsbeskyttelse, komfort, vægt... sammenlignet med forgængeren, så tilbyder Continental Grand Prix 5000 det næste skridt, I udviklingen på alle punkter. Continentals eget testlaboratioe oplyser at dækket giver 12% mindre rullemodstand, 20 forbedret punkteringsbeskyttelse og et langt højere komfortniveau, takket være et forbedret Active Comfort Technology, som er integreret I en 3-lags konstruktion. Det er her størstedelen af vibrationerne kan absorberes, og derved give en bedre køreoplevelse. Desuden har Continental reduceret vægten på Grand Prix 5000 med ca. 10 gram, I forhold til 4000 S II ( I 25mm versionen).

Black Chili Compound – Gennemprøvet og forbedret

Stærkt greb og lav rullemodstand er modsætninger. Kombinationen af begge er altid et kompromis. I udviklingen af Grand Prix 5000, har Continental forbedret den gennemprøvede Black Chili Compound, for den perfekte balance mellem stivhed og stabilitet, med en optimeret rullemodstand, som samtidig giver det bedste greb.

Laser Grip – Obi-Wan-Style

For at forbedre grebet I hurtige sving, har Continental giver Grand Prix 5000 et Laser Grip kantmøster. Dette mikromønster er lasergraveret ind I overfladen, for højere kontrol I sving.

Vectran™ Breaker – Når du behøver det.

Alle efterspørger det...mest mulig punkteringsbeskyttelse. Men ingen ønsker mere vægt. Vectran™ Breaker punkteringsbeskyttelsen I Continental Grand Prix 5000, er inspireret af edderkoppespind, og fremstillet I en syntetisk high-tech fiber, som består af flydende krystalpolymner (LCP). Den stærke og tætvævede fiber skaber et enormt stærkt beskyttelseslag mod punkteringer og snit, uden at tilføje ekstra vægt.

Slanger eller ikke slanger – Valget er dit

Continental bekræfter at det nye Grand Prix 5000 TL giver 5% mindre rullemodstand, sammenlignet med d et klassiske foldedæk, benyttet med slanger. Udover forbedret rullemodstand, giver det også mere komfort. Den specielle Tubeless Ready kant yder en lufttæt forbindelse, mellem dækket og fælgkanten. Dermed er Grand Prix 5000 TL kompatible med all racehjul, som har tubeless ready fælge. Takket være et yderligere materiale indvendigt, opnår dækket en lufttæt forsegling, uden brug af væske. Dog anbefaler Continental brugen af deres egen Revo Sealant, for at opnå den bedste punkteringsbeskyttelse.

Har du allerede tubeless hjul, så anbefaler vi helt klart at du prøver den nye tubeless version af Grand Prix 5000.