cep
CEP SOCKS ANMELDELSE

Uanset om du er i et løb eller på en træning, drejer du om søen - cep kompressionsokker fortæller verden. Flere og flere atleter mærker de positive effekter af den komfortable middelkompression på ydeevne, udholdenhed og genopretning.

Du ser næppe atleter uden de højteknologiske stole længere. Derfor har vores ROSE medarbejdere taget de stilfulde cep sokker gennem deres skridt for at se om kompressionsstrømper leverer det de lover.

Vores testere: Diehard Cep-fan Werner, der allerede har betroet kvalitetsmærket i mange år nu, og Kathrin, vores cep Greenhorn, der var ret skeptisk til virkningen af ​​kompressionsstrømper i starten.

Testobjektet: 3.0 Generation by cep - efterfølgeren til den populære 2.0 kollektion. Sokkernes kvalitet er blevet yderligere forbedret, og kompressionsprofilen er yderligere raffineret for at opnå en optimal effekt.

Læs nedenfor, hvad de to har at sige.

"Jeg har allerede været i gang med CEP SOCKS i mange år" - WERNERS ERFARINGER

"Jeg har allerede været en overbevist cep fan i mange år nu. Og det er ikke uden grund! Sokkerne reducerer muskelvibrationer i løbet af sporten. Derfor føler mine ben ikke, at de er trætte efter at have kørt.
Om sommeren tilbyder de desuden fremragende beskyttelse mod UV-stråler. Mit råd: Lav dine sokker våde før træning for at nyde en behagelig afkølingseffekt.
Jeg kan også godt lide at have sokkerne om efteråret og vinteren. Båret under et par lange strømpebukser eller i kombination med cykel shorts i efteråret, holder de dig behageligt varme.
Alligevel bruger jeg ikke bare strømper til sport. På lange arbejdsdage, også messer eller flyrejser er cep sokker behagelige at bære og beskytte dine ben mod træthed.
Efter intensiv træning bruger jeg cep Recovery sokkerne. De hjælper mine ben til at komme sig hurtigere. Derfor bærer jeg selv dem mens de sover. "

"Jeg var oprindeligt skeptisk ..." - CEP GREENHORN KATHRIN OM HEN ERFARINGER

"Da cep præsenterede os for deres nye 3.0 Run sokker, måtte jeg indrømme, at jeg ikke vidste noget om kompressionstrumper. ´Kompressionsstrømper? Ikke for mig! "Var min første reaktion. Alligevel accepterede jeg skeptisk tilbuddet om blot at teste sokkerne i et stykke tid.
På den næste træningsperiode brugte jeg sokkerne for første gang. Jeg var allerede overrasket af deres pasform, når de blev sat på dem. Strømperne passer perfekt og giver blid støtte uden at klemme. Under træningen følte jeg, at mine ben havde mere udholdenhed. Hvorvidt det var på grund af sokkerne? Muligvis! Efter et par få ture kan jeg sige: Bestemt! Strømperne giver ikke kun støtte under træningen, men også hurtigere opsvinget bagefter.
Så selvom jeg var meget skeptisk i starten, er jeg blevet en kompressionstrækker i en alder af 29 år. Uanset om det er træning eller genopretning: Sokkerne er blevet en vigtig del af min træningsrutine. "